fbpx

Vores specialer

WeCall er blandt de mest succesfulde og ambitiøse telemarketingsbureauer i Danmark. Det her er vores specialer.

 

Din partner i salg

Vi leverer salgsresultater baseret på vores brancheerfaring og vores unikke salgsstrategier. Vi er din professionelle og erfarne partner i salg.

Salg

Vi arbejder fokuseret med salg til både nye og eksisterende kunder. Vi har stor erfaring med salg af både produkter og ydelser.

Udvikling

Vi investerer i vores medarbejdere og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere samt uddanne vores dygtige sælgere.

Mødebooking

Vores dygtige mødebookere har alle forudsætningerne for at booke relevante og konverteringsklare møder til din virksomhed.

z

Promovering

Vi ringer dagligt til over 2000 danskere – både nuværende og potentielle kunder. Vi når ud til helt nye potentielle kunder for jer.

Fastholdelse

Hos os er jeres kunder også vores kunder. Vi fastholder jeres nuværende kunder med stor ekspertise.

Kundeservice

Når vi ringer ud er det enormt vigtigt for os, at vi yder en god service – ved alle opkald. Derfor kan i hos WeCall forvente glade kunder.

B2B & B2C salg og mødebooking

Hvis du leder efter de maksimale fordele ved at outsource jeres salg, er vi den partner du leder efter! Vores vigtigste mål er at lukke salget for virksomheder, der prioriterer høj tilfredshed med kunderne gennem salg og mødebooking af høj kvalitet.

Churn-prevention og mersalg

Med os som din partner, behandler vi jeres kunder som var det vores egne. Det betyder, at vi altid gør vores absolut bedste for at fastholde jeres kunder og dertil skabe yderligere værdi for kunden samt mersalg for jer.

Kontakt os

Udfyld formularen eller kontakt os på mail eller telefon

Otto Busses Vej 5,
2450, København SV

+45 60 15 31 02

kontakt@wecall.dk

Send os en besked